Jean-Julien Rojer i Horia Tecau ta gana ABN AMRO World Tennis Tournament

ROTTERDAM — Jean-Julien Rojer i Horia Tecau a logra e título dòbel den e di 42 edishon di e ABN AMRO World Tennis Tournament. Den e final Rojer i Tecau a enfrentá i derota Jamie Murray i John Peers ku skor di: 3-6, 6-3 i 10-8.

Despues di a pèrdè promé set, Rojer i Tecau a bin bek fuerte den e di dos i di tres set. Segun Jean-Julien, “mi no tabata hungando bon. Mi partner Tecau a yuda mi henter e siman aki, pues tur krédito ta bai pe.”

Rojer a bira e promé Hulandes ku ta gana den Ahoy despues ku Paul Haarhuise, Jacco Eltingh i Jan Siemrink a hasi esaki na aña 1998.

“Semper ta bunita pa gana un torneo den e pais ku bo ta representá, dilanti famia i amigu. Despues di a pèrdè den e final di aña pasa, nos tabata tin un kuenta di bin regla. Den pasado mi a train hopi na Rotterdam i ta hopi dushi pa gana un torneo grandi asina aki den e siudat aki. Esaki ta un di e viktorianan mas importante di mi karera. Nos ta bin otro aña sigur pa defendé nos título,” Jean-Julien Rojer a deklará despues di e partido.